Can I find a way to be every part of me?


Från Tenerife i våras

Couse I'm no fool


I'll be your hero


I we were a movie

Har dragit på mig sommarklänningen (?) för troligen sista gången efter sommaren. Ska snart dra till skolan och tekniken. I eftermiddag blir det Eriksdalsbadet! Vi ska ha prova på simhopp med klassen, ska bli kul!

Thailand, höstlovet förra året. Längtar tillbaka!

Just becouse you'll allways be there



You look beutiful tonight

I miss you
I love you
I need you

What you mean to me


As a blond

Hejsan! Har ni haft en bra helg? Det har iaf jag! Festen igår och sen Fia här! Har nu ätit lite mellis  form av efterrätten igår framför tv:n och pluggat no och engelska med pappa. Kommer förresten aldrig klara verbböjningarna i tyska till på onsdag, jag är dödens! ^^
Ja, ja, det är måndag imorrn igen, så nu är det bara att återgå till att njuta av helgen!

And then

With just one thought, everything is ruind


But sometimes, like today, everything turns again

I don't miss you at all

I love that feeling, when everything is right. When you feel life just can't get better.

It's time to face it and be strong

Godmorgon allihopa! (alla 3 lr nåt^^) Idag blir det feeeeeeeeeest!!!!!!!! Innan dess ska jag duscha och så ska vi vara i lokalen och göra i ordning, samt laga förrätt. Ha en trevlig lördag!

I love ya, tomorrow

You'r allways a day away

Give this song another listen

Snart mot skolan och so-prov! Önska mig lycka till!

Remember that you asked for it

Nu ska jag snart avsluta min pluggfria kväll och vila ut min inför so-provet imorrn! Ha det bra!

We can't back down

Har nu lämnat pluggandet för att bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag och mamma har en överenskommelse om att jag inte ska plugga för mycket, för att jag inte ska bränna ut mig, speciellt nu när betygen kommer och så. Troligen ganska bra, med tanke på att jag har en förmåga att pressa mig själv ganska långt. Jag har inget emot att gå i skolan, och har aldrig haft det, men känslan av att vara ledig när man kommer hem saknar jag. När man har läxor är man aldrig ledig, det finns liksom alltid mer att göra, vilket jag avskyr. Känslan av 'äh, vaf*n' och slänga sig i soffan är bland det bästa som finns.

We're Venus and Mars

Like different stars

Like fire and rain

That's how we are.

It's a brand new day

Två TRE bra låtar, lyssna! ^^

Wouldn't change a thing

It's not too late

Introducing me



Alla från Camp Rock två, de är så gulliga!♥

Introducing me

Ägnade halva eftermiddagen åt att koka ingefärspäron till festen nästa vecka, eller, jag skalade. Vi var alla helt slut efter det! Har nu ätit middag och ska snart titta på film med mamma. Andra halvan av Meet the Fockers ikväll, riktigt flummiga är både den och Meet the family som är första delen. Ha en trevlig kväll!

I'm gonna clean up the mess I've made

Är på landet och har försökt plugga lite, men det går inte så bra, måste ha mammas so-kunskaper.... Ja, ja, hon får hjälpa mig efter lunch! ^^ Har precis hjälpt henne att klippa lite druvor från vår egen vindruve-ranka, fotade även lite. Om det finns några bra bilder kommer de senare!

We're face to face, but we don't see eye to eye

Fredag!!!!!
På so:n har vi läst politik (vem har inte det?^^) och gjort våra egna partier. Idag höll vi valtal och hade omröstning. Och gissa vilka som kam på delad andra-plats? Mitt parti!!! :D Det gick mycket bättre än jag trodde och vi hade faktiskt kunnat vinna!
Nu ska jag iaf 'softa' vidare, njut av helgen!

We can shine like the sun

Kom för nästan en timme sen hem efter pianot.
Började dagen med terränglöpning på gympan, joggade/gick den sträckan på ca 28 min, men vet inte hur lång den var. Har nu pluggat lite, trodde jag hade typ ett ton läxor, men det var faktiskt inte så farligt... Har haft väldigt mycket läxor den här terminen jämfört med förra, och vet inte hur jag ska hinna med alla fritidsaktiviteter jag vill gå på. Jag spelar ju redan piano och ska börja sjunga, gå på gym och konfirmationsläsa så snart som möjligt. Det blir nog liiiiiiite stressigt..... Men, men, det blir säkert bra!

Byebye!

Bilder från algarve

Här kommer bilderna från semestern i Portugal! Vi bodde alltså i en liten stad som heter Albufeira och ligger i Algarve i portugal.












Det var en fantastisk semester med många nya upplevelser!

I wouldn't change a thing

Even though it's not perfect

I love you

More than you ever can see

Jag saknar dig.

Behöver dig mer än någonsin.

Just throw your hands up high

Hemma igen, kom till landet igår och hem nu i eftermiddags. Har haft en fantastisk semester i Portugal, även om den bara var fyra dagar lång. Jag har även tagit en del bilder med min älskade Nikon Coolpix L20, men inte lagt in dem på datorn än, så de kommer senare! Nu ska jag fortsätta njuta av min läxfria kväll (jag har pluggat båda flygresorna, så jag har inget kvar nu) genom att äta glass och titta på tv! Försöker återkomma imorrn.

I'm a country girl in every country of the world

Jag börjar inte förrän 09:15 idag, så jag hinner med ett snabbt inlägg i mitten av kaoset i den sista packningen innan vi åker härifrån vid ca halv ett. Hinner med två lektioner i skolan och sen blir det att ta cykeln hem och äta lunch och sen bär det av! Stor kram på er alla!

Something about the sunshine

Har ganska nyss kommit hem från skolan och sitter nu framför tv:n.
Imorrn ungefär vid lunch åker vi utomlands och kommer hem igen på lördag kväll. Om jag inte hinner blogga innan vi åker imorrn blir det troligen ingenting förrän på lördag eller söndag. Ha det bra tills dess!


En bild från när vi var på Tenerife i Våras

I miss you

Är nu hemma från landet och har tagit fram det som ska packas :)
Anna (Tjejmaffian) ringde tidigare och frågade om jag var på landet, men då hade vi redan kommit hem! Så synd, vi har inte träffats på nästan en månad, men vi borde träffas nästa helg! <3 Saknar henne så mycket!

Anna i kärleksporten på Gotland <3

I hope u understand

Eftersom det är ännu ett tecken på en bra vän

I got u

Musik. En stor del av mitt hjärta. Den kommer alltid att finnas där.

I wanna know you

Har ni nånsin tänkt på hur skönt det är att kunna säga att man känner någon, eller veta precis hur en person skulle reagera i en viss situation? Eller att veta att någon annan känner en själv, det är en sorts trygghet. Det är en egenskap man gärna vill ha hos en nära vän. När man känner någon så bra älskar man ofta den personen som sitt eget liv. Jag har ett antal sånna kompisar, som jag inte skulle kunna leva utan, och det bästa är att jag vet att de älskar mig lika mycket som jag älskar dem.
Det finns inget bättre, viktigare eller trevligare än en sann vän.

As i am

Ja! Nu blev designen som jag vill ha den! Tyvärr är headern lite suddig, eftersom den är förstorad, men det får jag leva med. Får väl göra en ny någon gång :)
Ska nu plugga lite mer matte och dusha sen. Hörs senare.

Here we go again

Hejsan! Jag har inte haft tid att titta vidare på designen idag, men tro mig, det kommer! Pappa kan lite HTML och ska hjälpa mig med färger och sånt.
Nu under förmiddagen har jag pluggat en del matte, måste passa på nu, när jag missar lektionerna i veckan. Börjar känna mig sjuk också, vilket inte är bra med tanke på att vi åker utomlands på Tisdag! Blä för att vara sjuk!
Ska snart iväg med båten och ta upp den, men först: godiiiiiiis!!!!!!!!!!!!

Not yet...

Jag är inte färdig med designen än, men jag ska titta på film med mamma! Vi ska titta på Wall Street, Fortsätter alltså med designen någon annan dag.

UNDER KONSTRUKTION

Försöker fixa temat nu, återkommer senare!

You are the best thing that's ever been mine

Har nu kommit ut till landet efter en jobbig vecka med långa dagar och många saker att tänka på. Det är alltid lika skönt att komma ut hit, för då kan jag bara släppa allt, ta det lugnt och njuta av nuet. Dessutom har jag ju Tjejmaffian här :) Landet betyder så mycket för mig, bl.a. därför att jag har tillbringat alla mina somrar här, det är så skönt att komma bort från stan. Det är konstigt, med tanke på vilket storstads-barn jag är... Jag har bott i stan hela mitt liv och skulle aldrig kunna tänka mig att bo permanent utanför den, men att komma ut hit på helger och lov är som att komma till himlen. Ni anar inte hur fantastiskt detta är.

Tell Me Why

God morgon! Jag har sovmorgon idag med, så jag passar på att göra allt som jag borde göra, d.v.s. just nu tittar jag på tv! ^^ Fast jag har gjort en del som jag behövde göra :) Ska iaf gå och göra nytta nu. Slänger in en bild från landet, jag gillar att fota blommor för er som inte vet det!
Inte min bästa bild, kanske, men, men...

!Te Echo De Menos!

Guten tag! Jag har nyss kommit hem från min första tyska-lektion, började med det som c-språk nu i åttan och läser spanska som b-språk sen två år tillbaka. Rubriken ¡Te echo de menos! är spanska och betyder jag saknar dig, och Guten tag! är tyska och betyder hej.
Jag har typ ett ton läxor, så jag tänkte börja plugga på en gång. Matteboken, here I come!

Tell Me Something I Don't Know

Hejhej! Har sovmorgon idag, men börjar om en timme så jag måste snart gå! Någon dag ska jag ta mig lite extra tid att leka med designen, vill att den ska vara min egen, lixom :)
Slänger upp en bild från landet, alla bilder jag lägger upp är tagna av mig om jag inte säger något annat.

RSS 2.0